Skip to main content

Garmin Catalyst

Catalyst™ is de eerste virtuele racecoach en Driving Performance Optimiser die de wereld van motorsport verandert. Het toestel wordt in de cockpit gemonteerd om je prestatiegegevens te verzamelen en realtime audible coaching te bieden. Directe sessie analyse helpt bestuurders van alle niveaus hun volledige potentieel voor het rijden op circuits te bereiken.

Garmin Catalyst™ is de eerste virtuele racecoach en Driving Performance Optimiser die de wereld van motorsport verandert. Het toestel wordt in de cockpit gemonteerd om je prestatiegegevens te verzamelen en realtime audible coaching te bieden. Directe sessie analyse helpt bestuurders van alle niveaus hun volledige potentieel voor het rijden op circuits te bereiken. 

De baanbrekende True Track Positioning™-technologie maakt gebruik van ingebouwde versnellingsmeters, 10 Hz multi-GNSS-positionering en beeldverwerking om automatisch de racelijn van je auto op het circuit te genereren. Bovendien toont onze revolutionaire True Optimal Lap™-technologie je best haalbare tijd op basis van lijnen die je daadwerkelijk hebt gereden en die je kunt herhalen. Luister op het circuit naar realtime coaching aanwijzingen via je headset of autoradio. Gebruik na je sessie het 7-inch aanraakscherm om je prestatiegegevens te bekijken en je belangrijkste verbeterpunten te bekijken.

PorscheRacing.nl maakt zowel in de Cayman als in de Boxster gebruik van de Garmin Catalyst om rondes te analysen en te verbeteren.