Skip to main content

Carwrapstudio

Carwrapstudio is sinds 1987 een gecertificeerde carwrapper uit Zwaag, Noord-Holland. Al meer dan 35 jaar zijn zij specialist in carwrappen, autoramen tinten, ontchromen en bulging. Van het ontwerpen en uitvoeren van volledige carwraps tot aan de installatie van een volledig wagenpark of zeer specialistische opdrachten, samen met de klant komen ze tot de best mogelijke oplossing.

De Carwrapstudio heeft voor het seizoen 2023 de Porsche Cayman en Porsche Boxster van PorscheRacing.nl voorzien van een schitterende nieuwe livery. Maar de Carwrapstudio doet veel meer dan dat.

Volledig aangepaste bedrijfshal

De 500 m2 volledig aangepaste bedrijfshal is ontworpen om meerdere grote voertuigen te behandelen in een veilige- en klimaat gecontroleerde omgeving. Daarnaast beschikken ze over 1.250 m2 afgeschermd buitenterrein voor grote wagenparken.

 

Met kennis op het gebied van outdoor marketing, digitaal printen, carwrappen en alles wat hierbij komt kijken voorziet de Carwrapstudio de klant in hun wensen en zorgen ze ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Onze diensten omvatten: car wrappen, bestelauto wrappen, bestelbus wrappen, bus wrappen, camper wrappen, boot wrappen, helikopter wrappen, wagenpark wrappen, reclame wrappen, grote en kleine aangepaste grafische installaties en meer.