Voor de echte fijnproever
Ben je een liefhebber van Jamon Iberico? Dan wil je vast weten waar je de beste Jamon Iberico kunt vinden. Wij hebben het allerbeste adres voor je!
Dan kom je namelijk uit bij Michel Welling. Als slager en traiteur heeft hij zich gespecialiseerd in Spaanse gastronomie. In 2019 is hij daarbij als eerste Nederlander ooit door de befaamde Escuela Internacional de Cortadores de Jamon in Madrid onderscheiden met de eretitel Maestro Cortador de Jamon Profesional. Deze titel staat voor het met de hand perfect snijden en de kennis van gedroogde Spaanse & Iberico hammen met been.
Want om te kunnen genieten van de unieke smaak van een goede gedroogde ham is het essentieel om mooie dunne plakjes genaamd “loncha’s” te snijden. Precies met de juiste hoeveelheid vet, de juiste maat, een sierlijke presentatie op een perfecte temperatuur. Om dat zelf te doen is een hele klus, waar veel vaardigheid voor nodig is. Bij de www.patanegra.shop van Michel Welling bestel je daarom perfecte gesneden Jamon per 100 gram om optimaal te genieten.
Als echte liefhebbers, staat een bordje Jamon Iberico dan ook steevast op de borreltafel na elke race.