Skip to main content

Over Porsche Racing.nl

Racen met een Porsche is voor echte autoliefhebbers een droom die uitkomt. PorscheRacing.nl wil daarom zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor het racen met een Porsche. Wil je beginnen met racen, beter worden of je auto verbeteren? Of ben je gewoon autosportliefhebber? Op PorscheRacing.nl vind je alle informatie over (Porsche)races in binnen- en buitenland.

Kalender 2024

Aan het einde van het jaar, kijken we graag alvast vooruit naar 2024. Jammer genoeg kunnen we nog geen exacte data geven. De circuits gaan de komende maanden hun data beschikbaar stellen aan de verschillende race organisaties zoals DRNT, DRDO, ADPCR en ACNN. Zodra wij hun racekalenders opstellen, kunnen wij gaan inschrijven. Maar we kunnen wel aangeven hoe ons race seizoen er globaal uit gaat zien. Lees hier meer over de plannen voor 2024.

Het team bestaat voor 2024 uit Angelino Van den Brink van AB Race-Support  en Eric Verhoeven.

Raceteam en verhuur

Tot slot heeft Porsche Racing een eigen raceteam dat deelneemt aan verschillende races: een geweldige mogelijkheid voor bedrijven om als sponsor bekend te worden onder de doelgroep van Porsche-rijders en autoliefhebbers. De Porsches van PorscheRacing zijn tot slot ook te huur voor trackdays en relatie- en sponsorevenementen, met of zonder instructie en begeleiding van onze coureurs.