Skip to main content

Sponsoring

Sponsor of partner worden van Porsche Racing.nl?

Een raceteam kan niet zonder sponsoren of partners. En eerlijk gezegd willen we dat ook niet. De racesport is te leuk om dit niet te willen delen met anderen en andere ondernemers te laten profiteren van de mogelijkheden. Daarom hebben we verschillende sponsorpakketten, van klein naar uitgebreid. Maar maatwerk is ook mogelijk.


Voor 2024 zijn we altijd opzoek naar enthousiaste partijen die betrokken willen zijn bij ons team. In 2024 rijdt PorscheRacing.nl in de Porsche Cayman Cup en de Boxster Cup. Maar er staan meer evenst op de planning. Kijk daarvoor naar de kalender 2024.

Hoe leuk is het als jouw bedrijf betrokken kan zijn bij PorscheRacing.nl?

Niet alleen raak je betrokken bij een enthousiaste groep Porsche rijders en kun je races in Nederland en/ of buitenland bezoeken. Je kunt ook jouw bedrijf promoten binnen een unieke doelgroep van autoliefhebbers, raceteams, leveranciers van automaterialen en autohandelaren. Daarbij maak je natuurlijk gebruik maken van de communicatiekanalen van PorscheRacing.nl.

Wij werken niet alleen met vaste partner-/ sponsorpakketten dus kijken ook graag met jou samen naar jouw wensen en onze mogelijkheden. Ook barterdeals, waarbij jij als bedrijf materialen kunt leveren voor ons team, behoren daarbij tot de mogelijkheden. Maar alles in goed overleg en altijd met een win-win situatie voor ogen.

Interesse in sponsoring?

Neem contact met ons op en we gaan graag in gesprek om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf bij de Porsche Races onder de aandacht wordt gebracht in en buiten Nederland.

Wil je direct contact? Bel dan met

Kantoor +31 (0) 75 772 88 76
Eric Verhoeven +31 (0) 6 502 46 089