Skip to main content

In 24 uur je race licentie

De racecursus van de Dutch Race Driver Academy trekt elk jaar meer dan 250 cursisten, waarvan 95% slaagt voor zijn of haar racelicentie. De racecursus op Circuit Park Zandvoort duurt slechts 24 uur en dat is vooral een voordeel voor aankomend coureurs met een drukke agenda.

Waarom wil je je racelicentie halen in 24 uur?

Natuurlijk om te racen! Maar net als op het circuit houd je van een beetje tempo. En resultaat. Dan is de 24-uurs cursus voor jou geschikt. Na de cursus kun je deelnemen aan events en wedstrijden waar je licentie vereist is. 

Reserveer je via Porsche Racing? Dan krijg je ook nog € 100 pp korting.

Wat zijn de voordelen van de Dutch Race Driver Academy

Bij de Dutch Race Driver Academy is succes bijna gegarandeerd. 95% van de cursisten slaagt voor het praktijk- en theorie-examen en gaat na 24 uur met een KNAF racelicentie naar huis. 

Hoe komt dat? De racecursus is ontwikkeld door Danny van Dongen en Dillon Koster, twee coureurs en ondernemers met bij elkaar meer dan 30 jaar (podium)ervaring. Hun ervaring en kennis vormt de basis van de racecursus.

Daarnaast weten de instructeurs van de Dutch Race Driver Academy waar ze over praten. Ze hebben veel ervaring als coureur en zijn vaak in het bezit van een grote, welgevulde prijzenkast. Minstens zo belangrijk: ze hebben veel ervaring als instructeur.

Maar je kunt nog zo'n goede race instructeur hebben, racen leer je door te oefenen.  Circuittrainingen maken daarom het overgrote deel van de racecursus uit. De maximaal 36 cursisten worden intensief begeleid door onze 25 instructeurs. Zo leer je snel en goed.

Tot slot is de racecursus gewoon een leuke en unieke belevenis. In 24 uur groeien de cursisten uit tot een hecht team aankomende coureurs.

Reserveer je via Porsche Racing? Dan krijg je ook nog € 100 pp korting.

En als je je racelicentie hebt?

Heb je je racelicentie op zak? Dan kun je binnen de DRDA doorgroeien. Je kunt circuitervaring opdoen bij de Dutch Race Driver Business Club en zelf racen bij de Dutch Race Driver Organisation. Maar je kunt ook zelf gaan racen in de verschillende klassen.

  • Begeleiding: Per cursus zijn er 20 coureurs / instructeurs die je begeleiden
  • Circuittraining: Uitgebreide briefing baankennis door instructeurs
  • Theorieles: Inns & outs van de regels op en langs de baan
  • Praktijkles: Met de racewagen de theorie in praktijk brengen op de baan
  • Lunch: Verzorgde lunch met de medecursisten en instructeurs
  • Wagenbeheersing: Verschillende soorten voertuigbeheersingstechniek
  • Advies & Coaching Advies en begeleiding voor vervolgtraject in de autoracerij
  • Examens: Intensieve kwaliteitstoets met slagingspercentage van 95%

 

Meer weten of interesse in de korting van van 100 pp?

Stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor alle informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Wil je direct contact? Bel dan met

Kantoor +31 (0) 75 772 88 76

Eric Verhoeven +31 (0) 6 502 46 089