Skip to main content

Goed beschermd voor en na de races

Star Cover is het huismerk autohoes van Shop for Covers dat voldoet aan de wensen en eisen van de huidige autoliefhebber. Deze hoezen bewijzen zich keer op keer, daarom zit er een 365 dagen retourgarantie op en zelfs tot 5 jaar garantie Dit past in de filosofie van Shop for Covers, alleen maar tevreden klanten.

Maar heb je niet de mogelijkheid je auto binnen te plaatsen, dan wil je auto hoes die ook buiten de beste bescherming zou bieden. dan wil je een autohoes die ook bij buiten gebruik de beste bescherming biedt. Een buitenhoes moet mag niet verpulveren door de zon, moet een stretch pasvorm hebben, een hoge waterdichtheid en een zeer hoog ademend vermogen hebben. Om die reden heeft Shop for Covers zelf materiaal laten ontwikkelen wat voldoet aan deze eisen: nanotechnology geweven TPU (thermoplastische polyurethaan).

Shop for Covers ontwikkelt en levert autohoezen die volledig op maat worden geproduceerd. Alle autohoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om zo uw waardevolle auto te beschermen; indoor én outdoor. Shop for Covers levert enkel premium kwaliteit hoezen, voor de juiste prijs. In Nederland ontwikkeld en vanuit Nederland geleverd, daarmee garanderen wij een topkwaliteit hoes.

Inmiddels bestaat het assortiment uit:

Indoor autohoezen
Outdoor autohoezen
Hoezen voor de camping
Showroom onthullingshoezen
Half cover cabrio dakhoes

Bekijk alle mogelijkheden op www.ShopForCovers.com
 

Talhoutweg 7, 8171 MB, Vaassen

Tel.: +31(0)85 0185 042