Skip to main content

Nieuw race seizoen, nieuwe look

Car wrapping, auto wrapping of auto wrappen is het inpakken van je auto met speciale carwrapfolie. Voor reclamedoeleinden werd dit al jaren lang toegepast. Het wrappen van auto’s, motoren en andere voertuigen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Want welke autoliefhebber wil er nou niet een persoonlijk tintje aan zijn auto geven?

Wrapdex bestaat uit een team goed opgeleide en betrouwbare monteurs met passie voor het wrappen van auto's. Nadat je je wensen hebt aangegeven, maakt het team een mooi voorstel om je auto een compleet nieuwe look te geven. Uiteraard met de beste kwaliteit A-merk materialen. Wrapdex verzorgt een grote variatie wrapmogelijkheden.

  1. Color change
  2. Design wrap
  3. Detail wrap
  4. Striping
  5. Blinderen/ tinten
  6. Tinten lichten
  7. Chrome delete
  8. Glass coating

 

1.Color change wrap

De mogelijkheden bij auto wrappen zijn bijna onbeperkt. U kunt bij het wrappen van je auto niet alleen kiezen uit heel veel verschillende kleuren, maar ook uit matte, zijdeglans of hoogglans folies, chrome, carbon, structuur of zelfs uit tweekleurige ColorFlow folies. Door de verschillende type folies of kleuren te combineren kan een unieke en persoonlijke uitstraling gerealiseerd worden.

2.Design wrap

Wat dacht je van een unieke custom print? Je auto is dan zeker uniek en opvallend. Met een mooi design kun je je auto is daarmee ook prima inzetten voor promotionele doeleinden van je bedrijf.

3.Detail wrap

In plaats van het wrappen van je hele auto, kun je ook kiezen door details. Bijvoorbeeld het simuleren van een panoramadak simuleren door je dak te laten wrappen met een hoogglans zwarte folie. Ook het wrappen van spiegelkappen, spoilers, side skirts, diffusers, etc. in carbon of een afwijkende kleur is mogelijk.  Ook het wrappen van interieurdelen met een geborstelde structuurfolie zoals bijvoorbeeld brushed steel, aluminium, carbon, etc.

4.Striping

Striping op een auto kan ook naar jouw wens gemaakt worden. Of je kiest voor de standaard striping, zoals AMG striping of striping op een Mini Cooper.

5. Blinderen/ tinten

Wil je graag wat meer privacy of een stoere look , dan kun je je ramen professioneel laten tinten. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de wettelijke voorschriften.

Naast meer privacy en de stoere look biedt de folie ook bescherming tegen 99% schadelijke uv-straling en laat het tot wel 85% minder warmte door. Hierdoor zal de airco minder energie verbruiken.

En onbekend effect is dat een ruit met folie tot 5 keer sterker en is het tevens scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de raamscherven op de folie blijven plakken, waardoor de kans op letsel door glas aanzienlijk minder wordt. 

6. Tinten lichten

Naast dat de tint een coolere uitstraling geeft, heeft de folie een beschermende werking. De koplampfolie is in feite een getinte versie van de lakbeschermingsfolie die wij op de lak kunnen monteren. Perfect voor het beschermen tegen steenslag en krassen. Tevens beschermt de folie tegen uv-licht wat vergelen of dof worden van de lamp tegengaat.

7. Finishing touche: Chrome delete

Wat dacht je ervan al het Chrome van je auto te wrappen?  Tegenwoordig is het mogelijk om bij de meeste autofabrikanten een black edition pakket te bestellen. Bij bestaande auto’s is het mogelijk om dezelfde uitstraling te creëren door deze onderdelen te laten wrappen. Laat het dan ontchromen in mat, satin of glans zwart. Hiermee creëer je afhankelijk van de gekozen folie een stoere, moderne of stijlvolle uitstraling..

8.Extra bescherming: Glass coating

Met Glass coating bescherm je je net gewrapte auto tegen vuil, schadelijke uv-straling en andere weersinvloeden. Door het aanbrengen van onze speciale glass/nano coating beschermt je je auto optimaal. Een glass/nano coating is een speciale hydrofobische beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil en water zonder moeite van de auto glijden.

 

Wrapdex

+31 182 239 054

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grote Esch 614

2841 MJ Moordrecht