Skip to main content

Lid worden van Adpcr.nl

 DE ENIGE NEDERLANDSE RACECLUB EXCLUSIEF VOOR PORSCHE-RACERS

Als enige raceclub in Nederland exclusief voor Porsche-racers neemt de Porsche Club Racing binnen de racewereld een unieke positie in. We zijn er dan ook trots op een racepodium te kunnen bieden voor elke Porsche, ongeacht type of leeftijd, en aan elke Porsche-coureur, ongeacht ervaring of leeftijd.

Het circuit van Zandvoort is onze thuisbasis, maar er worden ook wedstrijden verreden op het TT-circuit in Assen, op het wereldberoemde Spa-Francorchamps, het befaamde Terlaemen Circuit in Zolder, de Nürburgring en Hockenheimring. Als clubracer dus extra uitdagend om op steeds een ander circuit in actie te komen, de baan te leren kennen en de auto op juist die omstandigheden optimaal af te stellen.

Dankzij het clubverband zijn er altijd collega-rijders die een handje kunnen helpen, want gezelligheid en collegialiteit naast de baan zijn minstens zo belangrijk als een eerlijke strijd op de baan. Kenmerk van de Porsche Club Racing is respect voor elkaars materiaal, maar evengoed scherp rijden en een fanatieke strijd.

De Porsche Club Racing werd in 1999 opgericht en kent een groeiend ledenbestand. Vanuit de vereniging zijn rijders doorgegroeid naar professionele raceklassen, waaronder de Supercar Challenge, Dutch GT4 en Porsche Supercup.

Meer weten of lid worden?

Neem contact met ons op en we geven je graag alle informatie.